Page 1 of 1

ERROR ISO to 3G2

Posted: 21 Jan 2009, 17:41
by tre.meier
I get the following ERROR when I try to convert ISO files to 3G2:

Error[E:\Kat_WilliamsLive.ISO:could not find codec parametes]

Is there a fix for this or is this program not designed to convert ISO to 3G2?

Thanks for the help :-)

Re: ERROR ISO to 3G2

Posted: 22 Jan 2009, 01:45
by Team Cocoon
Hello and welcome
ISo files are image files and must be burned to a cd or dvd first before converting ..

Hope this answers your question ,
Have a good day.

Re: ERROR ISO to 3G2

Posted: 22 Jan 2009, 19:08
by tre.meier
It does, thanks... I wish this software did the conversion though :-( I use Handbrake to convert the ISO into an AVI. Then I use QMC to change the AVI into a 3G2... sucks but that is the process I currently use.

Thanks for the response

Re: ERROR ISO to 3G2

Posted: 22 Jan 2009, 20:00
by Team Cocoon
Hello

Thank you for your information ,

We will have a deeper look at this issue and see if we can do something for a future version.

Have a good day,

Re: ERROR ISO to 3G2

Posted: 22 Jan 2009, 23:54
by Cocoon-Dev
Hello,

the iso format isn't a video format.
Thus ffmpeg don't recognize as video format.


Have a nice day.