Problem running ver 4.0.0

User avatar
Cocoon-Dev
Site Admin
Posts: 1152
Joined: 24 Sep 2007, 00:54

Re: Problem running ver 4.0.0

Postby Cocoon-Dev » 01 Dec 2009, 01:01

Hello,
you can download this release for test purpose only.
In first :
Don't distribute this version. Thank you.
It's only for a limited numbers of users.
This version is a beta test version and is disabled after 30 days.

Download on the following link the test version 4.0.0.2 : http://www.cocoonsoftware.com/download/ ... -0-0-4.zip


Have a niced ay.
thx for donating
http://www.cocoonsoftware.com/paypaldonate-us.htm
Team Cocoon
WolfMax
Posts: 10
Joined: 17 Nov 2009, 02:16

Re: Problem running ver 4.0.0

Postby WolfMax » 04 Dec 2009, 21:46

Ok. Downloaded 4.0.0.4 Installed it and it ran. Great I thought. I conveted an MP4 to MKV which completed (issue with sound but I'm beginning to think it's a problem with the input file as the same thing happens with 3.8.0). All seems right with the world. But now when I try to do another convertion, it just dissappears off my screen and leaves ffmpeghd.exe running as a process (viewed in task manager) no error log because I don't think the program gets a chance to create one.

So close guys!

Best of luck to you all

Colin
User avatar
Cocoon-Dev
Site Admin
Posts: 1152
Joined: 24 Sep 2007, 00:54

Re: Problem running ver 4.0.0

Postby Cocoon-Dev » 05 Dec 2009, 10:48

Hello,
you can download this release for test purpose only.
In first :
Don't distribute this version. Thank you.
It's only for a limited numbers of users.
This version is a beta test version and is disabled after 30 days.

Download on the following link the test version 4.0.0.5 : http://www.cocoonsoftware.com/download/ ... -0-0-5.zip


Have a niced ay.
thx for donating
http://www.cocoonsoftware.com/paypaldonate-us.htm
Team Cocoon
revsul
Posts: 2
Joined: 05 Dec 2009, 18:15

Re: Problem running ver 4.0.0

Postby revsul » 05 Dec 2009, 18:48

I have Windows XP Pro Version 5.1 with SP3.

I deleted 3.6.0 and installed 4.0.0.0 today.
I selected three mp4 videos to convert to xvid 16:9.
All seemed to go well until the end :-(

The converted files are in my directory.

Please note, everything went fine when I restarted as directed by the dialog box. I am reporting because the box asked me to.

Here is the "detailed error report":
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Erreur à la ligne 416 du traitement Procédure locale Mode_Video_Conv_Std.
Vous avez appelé la fonction TableModifieLigne.
L'indice spécifié 4 est invalide.
Les valeurs valides pour le champ Table_Fichiers_PLAN1 sont comprises entre 1 et 3.

Informations techniques

Projet : Converter

Dump de l'erreur du module <WD140OBJ.DLL> <14.00Oqe>.

- Appel WL :
Traitement de <FenConversion.PROCEDURE.Mode_Video_Conv_Std>, ligne <416>, thread <0>
Fonction <TableModifieLigne>, n° de syntaxe <0>

- Niveau : erreur fatale (EL_FATAL)

- Code erreur : 10015

- Code erreur WD55 : 0

- Pas de code d'erreur système

- Pas de message d'erreur système

- Que s'est-il passé ?
L'indice spécifié 4 est invalide.
Les valeurs valides pour le champ Table_Fichiers_PLAN1 sont comprises entre 1 et 3.

- Infos de debug :
Fonction (1,94)

- Infos attachées :
EIT_PILEWL :
Procédure locale Mode_Video_Conv_Std (FenConversion.PROCEDURE.Mode_Video_Conv_Std), ligne 416
Clic sur BTN_CONV_PLAN1 (FenConversion.BTN_CONV_PLAN1), ligne 14
EIT_COMPOSANT :

EIT_DATEHEURE : 05/12/2009 11:54:12

- Identifiant dans le .err : 10015


Assistance
Attachments
QMC-security-error.PNG
This is the error dialog box I received.
QMC-security-error.PNG (48.02 KiB) Viewed 8963 times
User avatar
Cocoon-Dev
Site Admin
Posts: 1152
Joined: 24 Sep 2007, 00:54

Re: Problem running ver 4.0.0

Postby Cocoon-Dev » 07 Dec 2009, 19:43

Hello,

thank your for using QMC.

Please make a new post in the futur.

This problem come, i think when you try to modify anything in the table or when you change the original destination of an video file.
Try to make your conversion without modify anithing during the conversion.

Have a nice day.
thx for donating
http://www.cocoonsoftware.com/paypaldonate-us.htm
Team Cocoon
jayz_007
Posts: 1
Joined: 12 Dec 2009, 00:39

Re: Problem running ver 4.0.0.5

Postby jayz_007 » 12 Dec 2009, 00:49

Hi QMC team my name is Jay and I have a problem with my converter.
I am currently running Vista Home Premium and i have had the old 3.5 installed and it worked great, however I updated to the version 4 and it crashed. I found your forum and then read through as much as I could and I found this update. 4.0.0.5 and I installed it, and it worked fine at first. I was excited only to realize after going out to my kitchen and then returning to check the progress of the conversion that it had crashed again. Can you help. Thanks
User avatar
Team Cocoon
Site Admin
Posts: 1301
Joined: 24 Sep 2007, 20:01

Re: Problem running ver 4.0.0

Postby Team Cocoon » 12 Dec 2009, 01:13

was excited only to realize after going out to my kitchen and then returning to check the progress of the conversion that it had crashed again. Can you help. Thanks


Hello Jay welcome and thanks for being a regular QMC user :)

We can always trry to help you when a problem arises , it becomes very difficult to help when we have no information on the problem as in your case, it is a bit like going to the doctor say nothing but ask the man to tell you what's wrong and why ...

So first may I http://www.cocoonsoftware.com/paypaldonate-us.htm you read this link on how to properly ask for help in this forum

Follow these steps carefully and give us even more information if you can for instance what type of error did the application give you? did you try another similar file ? and so on , remember the more relevant information we get and the more precise description of the problem we get will help us greatly in the error solving process and the quicker we will all be back on track ...

Hoping to receive the above requested details soon ,

Have a great day
Team Cocoon
thx for donating
http://www.cocoonsoftware.com/paypaldonate-us.htm
forbesie
Posts: 2
Joined: 16 Dec 2009, 12:24

Re: Problem running ver 4.0.0

Postby forbesie » 16 Dec 2009, 12:36

Seems like you still haven't fixed the problem as it is now the 16th of December and the program will not run unless one does not shut down the error message mentioned above.
User avatar
Cocoon-Dev
Site Admin
Posts: 1152
Joined: 24 Sep 2007, 00:54

Re: Problem running ver 4.0.0

Postby Cocoon-Dev » 18 Dec 2009, 05:47

Hello,

it is working now ?

Have a nice day.
thx for donating
http://www.cocoonsoftware.com/paypaldonate-us.htm
Team Cocoon

Return to “Unusual Problems and issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest