QMC 4.5.0.0 Error Command

Ask for help here
Please give us your software version and OS
and try to produce detailed information about your problem....
kbidols
Posts: 5
Joined: 05 Mar 2011, 08:13

QMC 4.5.0.0 Error Command

Postby kbidols » 05 Mar 2011, 09:30

Hi, I have been using QMC over the last few years and I must say this software is really great. Until recently I downloaded the newest version available on this site (ver. 4.5.0.0), I cannot convert any file to any format anymore. Every time I tried to convert I keep getting this message:
Image

And seconds later I got this:
Image

This is what it says in the Log file:
----------------------------
- Appel WL :
Traitement de <pHttp.StatConv>, ligne <46>, thread <0>
Fonction <HTTPRequête>, n° de syntaxe <0>

- Niveau : erreur non fatale (EL_ONRETURN)

- Code erreur : 100073

- Code erreur WD55 : 0

- Pas de code d'erreur système

- Pas de message d'erreur système

- Que s'est-il passé ?
Mauvaise réponse du serveur HTTP (peut-être la réponse a-t'elle été trop lente --timeout?). Erreur 10060

- Infos de debug :
Fonction (10,61)

- Infos attachées :
EIT_PILEWL :
Procédure globale StatConv (pHttp.StatConv), ligne 46
Procédure locale Mode_Video_Conv_Std (FenConversion.PROCEDURE.Mode_Video_Conv_Std), ligne 629
Clic sur BTN_CONV_PLAN1 (FenConversion.BTN_CONV_PLAN1), ligne 18
EIT_COMPOSANT :

EIT_DATEHEURE : 05/03/2011 00:23:34

- Pas d'identifiant dans le .err

05/03/2011 12:58:37:68 -i "D:\Videos [PINDAHAN]\TV Tuner\A Masterpiece of Erwin Gutawa\Waldjinah.avi" -threads 4 -acodec libmp3lame -ab 128k -ac 2 -vcodec libxvid -vtag XVID -b 5000k -ar 22050 -mbd 2 -flags +4mv -trellis 2 -cmp 2 -subcmp 2 -y "E:\\Waldjinah_converted.avi" status : 2
05/03/2011 12:58:40:23 Recensement Conversion Ok 20110305 0000013070
05/03/2011 12:58:55:15 -i "D:\Videos [PINDAHAN]\TV Tuner\A Masterpiece of Erwin Gutawa\Waldjinah.avi" -threads 4 -acodec libmp3lame -ab 128k -ac 2 -vcodec libxvid -vtag XVID -b 5000k -ar 22050 -mbd 2 -flags +4mv -trellis 2 -cmp 2 -subcmp 2 -y "E:\\Waldjinah_converted.avi" status : 2
05/03/2011 12:58:56:84 Recensement Conversion Ok 20110305 0000032900
05/03/2011 12:59:13:20 -i "D:\Videos [PINDAHAN]\TV Tuner\A Masterpiece of Erwin Gutawa\Waldjinah.avi" -threads 4 -acodec libmp3lame -ab 128k -ac 2 -vcodec libxvid -vtag XVID -b 5000k -ar 22050 -mbd 2 -flags +4mv -trellis 2 -cmp 2 -subcmp 2 -y "E:\\Waldjinah_converted.avi" status : 2
05/03/2011 12:59:15:08 Recensement Conversion Ok 20110305 0000032830
05/03/2011 13:02:13:61 -i "D:\Videos [PINDAHAN]\TV Tuner\A Masterpiece of Erwin Gutawa\Waldjinah.avi" -threads 4 -acodec libmp3lame -ab 128k -ac 2 -vcodec libxvid -s 720x540 -vtag XVID -aspect 4:3 -b 2000kb -ar 22050 -mbd 2 -flags +4mv -trellis 2 -cmp 2 -subcmp 2 -y "E:\\Waldjinah_converted.avi" status : 2
05/03/2011 13:02:15:66 Recensement Conversion Ok 20110305 0000016670
05/03/2011 13:05:11:56 -i "D:\Videos [PINDAHAN]\TV Tuner\A Masterpiece of Erwin Gutawa\Waldjinah.avi" -threads 4 -acodec libmp3lame -ab 128k -ac 2 -vcodec libxvid -s 720x540 -vtag XVID -aspect 4:3 -b 2000kb -ar 22050 -mbd 2 -flags +4mv -trellis 2 -cmp 2 -subcmp 2 -y "E:\\Waldjinah_converted.avi" status : 2
05/03/2011 13:05:13:19 Recensement Conversion Ok 20110305 0000007360
05/03/2011 14:08:06:39 -i "D:\Videos [PINDAHAN]\TV Tuner\A Masterpiece of Erwin Gutawa\Waldjinah.avi" -threads 4 -acodec libmp3lame -ab 128k -ac 2 -vcodec libxvid -s 720x540 -vtag XVID -aspect 4:3 -b 2000kb -ar 22050 -mbd 2 -flags +4mv -trellis 2 -cmp 2 -subcmp 2 -y "E:\\Waldjinah_converted.avi" status : 2
05/03/2011 14:08:08:46 Recensement Conversion Ok 20110305 0000009500
----------------------

I am running Windows 7 Ultimate 32 bit
QuadCore 2.33 GHz
4GB RAM

I also have the version 3.6.5 of QMC installed on a separate folder. This version is the only one that will work, newer version will not work with my PC and I'd like to try the custom bitrate feature.

Please help me. Thanks.
User avatar
Cocoon-Dev
Site Admin
Posts: 1152
Joined: 24 Sep 2007, 00:54

Re: QMC 4.5.0.0 Error Command

Postby Cocoon-Dev » 07 Mar 2011, 18:55

Hello,
since this version, we must accept the conditions to use FFmpeg else the FFmpeg Exe are not installed and you can not convert.
Reinstall and accept the conditions to download the FFmpeg Exe.
You can find mores posts on the forum about this problem.

have a nice day.
thx for donating
http://www.cocoonsoftware.com/paypaldonate-us.htm
Team Cocoon
kbidols
Posts: 5
Joined: 05 Mar 2011, 08:13

Re: QMC 4.5.0.0 Error Command

Postby kbidols » 07 Mar 2011, 21:42

I have downloaded the FFMPEG files through the QMC. It still won't work.
User avatar
Cocoon-Dev
Site Admin
Posts: 1152
Joined: 24 Sep 2007, 00:54

Re: QMC 4.5.0.0 Error Command

Postby Cocoon-Dev » 21 May 2011, 09:42

Hello,

the FFmpeg must be present in two folder.
In the folder where is installed QMC and in you user folder.

Have a nice day.
thx for donating
http://www.cocoonsoftware.com/paypaldonate-us.htm
Team Cocoon

Return to “Support for Quick Media Converter”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests