ERROR: Cannot get resampling context

allowe
Posts: 1
Joined: 22 Jan 2009, 23:55

ERROR: Cannot get resampling context

Postby allowe » 23 Jan 2009, 00:01

I downloaded a YouTube FLV video and tried to convert it to MP4 (and later WMV). Both gave this error message: "Error [ Cannot get resampling context]" Win XP Pro, up to date, latest version of QMC, just downloaded. The old QMC worked fine; this one doesn't. I uninstalled, reinstalled old version, but your version check won't let it run. So now I have NO way of converting.

What do you http://www.cocoonsoftware.com/paypaldonate-us.htm I do next?

AL
User avatar
Cocoon-Dev
Site Admin
Posts: 1152
Joined: 24 Sep 2007, 00:54

Re: ERROR: Cannot get resampling context

Postby Cocoon-Dev » 23 Jan 2009, 00:34

Hello,
You can maybe solve your problem with the following selection : Mov button - mp4 - custom resize. and enter the proper desired aspect .

But can you give the technical information on your file ?

Have a nice day.
thx for donating
http://www.cocoonsoftware.com/paypaldonate-us.htm
Team Cocoon
Pete

Re: ERROR: Cannot get resampling context

Postby Pete » 02 Feb 2009, 13:03

I have the same problem.
I tried to convert an AVI-clip (180 MB) into a MS-kompatible AVI/DivX File.
It worked with one, but not with another.

I both made the original files with Magix Video Deluxe 2006/2007 PLUS (just added an Intro and Outtro to a avi/DivX clip). The file was 50MB before, but Magix did not use DivX. Thats why the file is bigger after the export from Magix. I thought I could just convert it into a smaller file again.

What does that error message mean and what can I do?
User avatar
Team Cocoon
Site Admin
Posts: 1301
Joined: 24 Sep 2007, 20:01

Re: ERROR: Cannot get resampling context

Postby Team Cocoon » 02 Feb 2009, 15:42

Hello and welcome,

Please send us technical information on the file you want to convert, to find out how to do this please read here:

Looking forward to your news as the other users never gave us this information thus resulting as no follow up from us .

Have a nice day.
Team Cocoon
thx for donating
http://www.cocoonsoftware.com/paypaldonate-us.htm
Kix

Re: ERROR: Cannot get resampling context

Postby Kix » 05 Feb 2009, 15:46

Having the same problem - here follows technical info on the file to be converted:

General
CompleteName : C:\VideoFile.flv
Format : Flash Video
FileSize/String : 57 Config_Text_FloatSeparator4 MiB
Duration/String : 22mn 31s
OverallBitRate/String : 357 Kbps
Tagged_Date : UTC 2009-01-15 12:46:24
Tagged_Application : flvtool++ (Facebook, Motion project, dweatherford)
totalframes : 32397.000

Video Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format_Profile : Baseline@L3.0
Format_Settings_CABAC/String : No
Format_Settings_RefFrames/String : 1 frame1
MuxingMode : Container profile=Unknown@3.0
Duration/String : 22mn 29s
BitRate/String : 287 Kbps
Width/String : 544 pixel3
Height/String : 408 pixel3
DisplayAspectRatio/String : 4/3
FrameRate/String : 23 Config_Text_FloatSeparator976 fps3
Resolution/String : 24 bit3
Colorimetry : 4:2:0
ScanType/String : Progressive
Bits-(Pixel*Frame) : 0.054
StreamSize/String : 46 Config_Text_FloatSeparator1 MiB (80%)

Audio Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format_Version : Version 4
Format_Profile : LC
Format_Settings_SBR/String : No
Duration/String : 22mn 31s
BitRate/String : 64 Config_Text_FloatSeparator3 Kbps
Channel(s)/String : 2 channel2
ChannelPositions : L R
SamplingRate/String : 22 Config_Text_FloatSeparator05 KHz
Resolution/String : 16 bit3
StreamSize/String : 10 Config_Text_FloatSeparator4 MiB (18%)
User avatar
Team Cocoon
Site Admin
Posts: 1301
Joined: 24 Sep 2007, 20:01

Re: ERROR: Cannot get resampling context

Postby Team Cocoon » 05 Feb 2009, 16:11

Hello ,

At first glance there doesn t seem to be any codec information on that file , so difficult to say what the problem is ....

Could you try this way to get the technical specifications? : http://www.cocoonsoftware.com/index.php?option=com_content&task=view&id=112&Itemid=52 please copy all the information and paste it here .

Thank you .

Have a nice day
Team Cocoon
thx for donating
http://www.cocoonsoftware.com/paypaldonate-us.htm
Kix

Re: ERROR: Cannot get resampling context

Postby Kix » 06 Feb 2009, 12:23

I think it says the same.. For info, I downloaded it from veoh.com

Code: Select all

General
CompleteName                     : C:\VideoFile.flv
Format                           : Flash Video
FileSize/String                  : 57  Config_Text_FloatSeparator4 MiB
Duration/String                  : 22mn 31s
OverallBitRate/String            : 357 Kbps
Tagged_Date                      : UTC 2009-01-15 12:46:24
Tagged_Application               : flvtool++ (Facebook, Motion project, dweatherford)
totalframes                      : 32397.000

Video
Format                           : AVC
Format/Info                      : Advanced Video Codec
Format_Profile                   : Baseline@L3.0
Format_Settings_CABAC/String     : No
Format_Settings_RefFrames/String : 1 frame1
MuxingMode                       : Container profile=Unknown@3.0
Duration/String                  : 22mn 29s
BitRate/String                   : 287 Kbps
Width/String                     : 544 pixel3
Height/String                    : 408 pixel3
DisplayAspectRatio/String        : 4/3
FrameRate/String                 : 23  Config_Text_FloatSeparator976 fps3
Resolution/String                : 24 bit3
Colorimetry                      : 4:2:0
ScanType/String                  : Progressive
Bits-(Pixel*Frame)               : 0.054
StreamSize/String                : 46  Config_Text_FloatSeparator1 MiB (80%)

Audio
Format                           : AAC
Format/Info                      : Advanced Audio Codec
Format_Version                   : Version 4
Format_Profile                   : LC
Format_Settings_SBR/String       : No
Duration/String                  : 22mn 31s
BitRate/String                   : 64  Config_Text_FloatSeparator3 Kbps
Channel(s)/String                : 2 channel2
ChannelPositions                 : L R
SamplingRate/String              : 22  Config_Text_FloatSeparator05 KHz
Resolution/String                : 16 bit3
StreamSize/String                : 10  Config_Text_FloatSeparator4 MiB (18%)
User avatar
Team Cocoon
Site Admin
Posts: 1301
Joined: 24 Sep 2007, 20:01

Re: ERROR: Cannot get resampling context

Postby Team Cocoon » 06 Feb 2009, 14:13

Hello ,

I can only imagine it is a copyright protected file ,

Could you send it to us to investigate it further if it is not ?

Thank you ,

Have a good day
Team Cocoon
thx for donating
http://www.cocoonsoftware.com/paypaldonate-us.htm
vera

Re: ERROR: Cannot get resampling context - Solved

Postby vera » 13 Mar 2009, 03:13

hi
i think i find a way to resolve the problem momently for people who are urged.
well, i dowloaded another software named avs video converter. unfortunately, it couldn't convert from .flv to .mp3.
So, i do as describe under:
On AVS, i transcode my files from .flv to .mpeg4
and those files, i transcoded them under QMC from mp4 to mp3.

that's little bit long but it works :)
User avatar
Cocoon-Dev
Site Admin
Posts: 1152
Joined: 24 Sep 2007, 00:54

Re: ERROR: Cannot get resampling context

Postby Cocoon-Dev » 15 Mar 2009, 12:47

hello, send me your video on rapidshare so we can debug the problem...

have a nice day.
thx for donating
http://www.cocoonsoftware.com/paypaldonate-us.htm
Team Cocoon
matt

Re: ERROR: Cannot get resampling context

Postby matt » 17 Mar 2009, 08:19

hey guys i have the error too i think you guys dont have the decoding for an avc i have looked for everything to find if there is another converter but there is not with out paying out of you butt just so if you guys can that would be great to find a way around this or get the video codec to work they say it is part of h264 but i dont know
User avatar
Team Cocoon
Site Admin
Posts: 1301
Joined: 24 Sep 2007, 20:01

Re: ERROR: Cannot get resampling context

Postby Team Cocoon » 17 Mar 2009, 17:30

Hello that is correct ,

We do not yet have support for AVC CODEC but it should be available soon as we are currently testing it in our future version.

Have a nice day.
Team Cocoon
thx for donating
http://www.cocoonsoftware.com/paypaldonate-us.htm
User avatar
Team Cocoon
Site Admin
Posts: 1301
Joined: 24 Sep 2007, 20:01

Re: ERROR: Cannot get resampling context

Postby Team Cocoon » 04 Apr 2009, 19:44

Hello ,

We are currently testing our latest version of qmc and we would need you to send us your problem file so we can run some tests on it , normally next version QMC 3.8.0 HD Next Generation should support your file and AVC format and codecs could you please send it to us via rapid share ?

The new version should be released sometimes at the end of next week once all tests are completed...

In advance thank you for your collaboration ,
Have a good week end
Team Cocoon
thx for donating
http://www.cocoonsoftware.com/paypaldonate-us.htm
biotgsj
Posts: 1
Joined: 13 Nov 2009, 20:30

Re: ERROR: Cannot get resampling context

Postby biotgsj » 13 Nov 2009, 20:36

XP Pro SP3, QMC 3.8.0

le fichier avec les données suivantes donne aussi cette erreur, et ne démarre pas apres "play"

General
CompleteName : C:\Documents and Settings\JG\My Documents\My Recordings\00443_h264_m_8A0555B9.flv
Format : Flash Video
FileSize/String : 29 Config_Text_FloatSeparator2 MiB

Video
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
FrameRate_Mode/String : VFR

Audio
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format_Version : Version 4
Format_Profile : LC
Format_Settings_SBR/String : No
Channel(s)/String : 2 channel2
ChannelPositions : L R
SamplingRate/String : 24 Config_Text_FloatSeparator0 KHz
Resolution/String : 16 bit3
Video_Delay/String : 60ms

Merci d'avance pour votre support!
User avatar
Team Cocoon
Site Admin
Posts: 1301
Joined: 24 Sep 2007, 20:01

Re: ERROR: Cannot get resampling context

Postby Team Cocoon » 16 Nov 2009, 00:17

Bonjour ,

Telechargez notre Install-Hd-4-0-0-0.zip sur la page d entrée de notre site et ce problème devrait être résolu . La version est

QMC HD 4.0.0.0.0 plus d infos ....

Bonne journée
Team Cocoon
thx for donating
http://www.cocoonsoftware.com/paypaldonate-us.htm
pafigeminis
Posts: 1
Joined: 27 May 2010, 13:30

Re: ERROR: Cannot get resampling context

Postby pafigeminis » 27 May 2010, 13:53

The same error message comes when trying to convert a .mov file. The tech info is as follows:
General
CompleteName : C:\Users\Eliana\Downloads\Lesson 1\004.mov
Format : QuickTime
Format/Info : Original Apple specifications
FileSize/String : 53.9 MiB
Duration/String : 12mn 25s
OverallBitRate/String : 607 Kbps
Encoded_Date : UTC 2005-09-08 16:38:28
Tagged_Date : UTC 2005-09-08 16:38:37

Video #1
ID/String : 1
Format : Sorenson 3
CodecID : SVQ3
CodecID/Info : Sorenson Media Video 3 (Apple QuickTime 5)
Duration/String : 12mn 25s
BitRate_Mode/String : VBR
BitRate/String : 504 Kbps
Width/String : 520 pixel3
Height/String : 321 pixel3
DisplayAspectRatio/String : 1.620
FrameRate_Mode/String : CFR
FrameRate/String : 29.970 fps3
Bits-(Pixel*Frame) : 0.101
StreamSize/String : 44.8 MiB (83%)
Language/String : en
Encoded_Date : UTC 2005-08-30 21:37:54
Tagged_Date : UTC 2005-09-08 16:38:37

Video #2
ID/String : 4
Format : Sorenson 3
CodecID : SVQ3
CodecID/Info : Sorenson Media Video 3 (Apple QuickTime 5)
Duration/String : 7s 507ms
BitRate_Mode/String : VBR
BitRate/String : 517 Kbps
Width/String : 520 pixel3
Height/String : 321 pixel3
DisplayAspectRatio/String : 1.620
FrameRate_Mode/String : CFR
FrameRate/String : 29.970 fps3
Bits-(Pixel*Frame) : 0.103
StreamSize/String : 474 KiB (1%)
Language/String : en
Encoded_Date : UTC 2005-09-08 15:04:33
Tagged_Date : UTC 2005-09-08 16:38:37

Audio
ID/String : 3
Format : MPEG Audio
CodecID : 55
CodecID/Hint : MP3
Duration/String : 12mn 25s
BitRate_Mode/String : CBR
BitRate/String : 256 Kbps
BitRate_Nominal/String : 96.0 Kbps
Channel(s)/String : 1 channel1
SamplingRate/String : 32.0 KHz
Resolution/String : 16 bit3
StreamSize/String : 22.8 MiB (42%)
Language/String : en
Encoded_Date : UTC 2005-08-31 00:02:56
Tagged_Date : UTC 2005-09-08 16:38:37

Text
ID/String : 2
Format : Apple text
CodecID : text
Duration/String : 7mn 45s
BitRate_Mode/String : CBR
BitRate/String : 0
Video_Delay/String : 4mn 32s
StreamSize/String : 16.0 Byte3 (0%)
Language/String : en
Encoded_Date : UTC 2005-08-30 23:55:26
Tagged_Date : UTC 2005-09-08 16:38:37



VISTA Service Pack 2 64 bits Execution
C:\Program Files\QuickMediaConverter
C:\Program Files\QuickMediaConverter\QMC.exe
4.0.0.20 32 bits

I will really appreciate your help. If you need to send the file, let me know to upload it.
Thanks so much in advanced.

Return to “Conversion Errors”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest